Skip to main content

Een culinaire beleving om van te genieten

Bij ons draait dineren om méér dan eten alleen — het is pure gastronomie.
Elke dag zetten wij in op fine dining, met een verfijnde keuken waarin smaak, beleving en vakmanschap centraal staan. Onze chef stelt dagelijks een 4-, 5- of 6-gangen suggestiemenu samen, waarin seizoensproducten en verrassende combinaties elkaar in perfecte harmonie ontmoeten. Laat je onderdompelen in een totaalervaring waar elk detail klopt — van de eerste amuse tot het laatste glaasje.

3-gangen verrassingsmenu

Op donderdagavond, vrijdagmiddag en zondag serveren we bovendien een 3-gangen verrassingsmenu met twee bijpassende wijnen. De ideale formule voor wie zich graag laat verrassen door het beste van de chef in een ontspannen sfeer.

À la carte

Liever zelf kiezen? Ontdek dan onze dagverse à la carte kaart, met gerechten die mee evolueren met de seizoenen en altijd bereid zijn met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten.

De perfecte drankbeleving

Gastronomie draait om evenwicht — ook tussen gerecht en glas. Daarom bieden we drie zorgvuldig uitgewerkte begeleidingen aan:

Aangepaste wijnen – Een uitgebalanceerde selectie van wijnen die elke gang versterken en verfijnen.

Alcoholvrije paring – Een originele combinatie van huisgemaakte alcoholvrije dranken, vol smaak en elegantie.

Suggestiemenu

Suggestiemenu (november - december)

Hamachi tartaar / gepekelde dennennaald / koji / geroosterde amandel / dashi vinaigrette

§

Gnocchi geroosterde vitelotte / gestoofde spruit / dukkha / pastinaak fudge en vanille 

§

Gegrilde Bloemkool veloute / coquille / gerookte amandel / bieslook olie en bloem **

§

Buikspek / saus achel dubbel / lak van appelstroop / knolseldercreme / mandarijn gel *

§

Lamskroon / ratatouille van het vuur / groene kruiden / sc vin rouge

of

Zeewolf / boemboe pepesan / zoete aardappel sambal / coco’s / gebrande geconfijte sjalot

of

Filet van hert /  gepocheerde peer / veenbescompotte  / schorseneer grand mere / bospaddestoel / wildsaus (+ 15€)

of

Wagyu A5 / pomme pont neuf / kropsla (+35€)

§

Pistache ijs / vijg gestoofd in port / financier / port reductie / clementine / groene appel compotte

of

"Smokey" Dame Blanche

of

Kaasbordje "De Kaastafel" (+ 9€)

* 5-gangen ** 6-gangen

Suggestiemenu

Viergangenmenu:
€74 per persoon

Aangepaste wijnen: €39

Bobarrangement €27

Alcoholvrije paring: €28

Vijfgangenmenu:
€85 per persoon

Aangepaste wijnen: €48

Bobarrangement €34

Alcoholvrije paring: €35

Zesgangenmenu:
€96 per persoon

Aangepaste wijnen: €56

Bobarrangement €41

Alcoholvrije paring: €42

Onze wijnarrangementen zijn inclusief dessertwijnen. De alcoholvrije paring is exclusief dessert paring.

Waterforfait: €5 per persoon

*1 menu per tafel *1 wijnarrangement per tafel
* Voor allergenen wend u tot één van onze medewerkers
*kruiscontaminatie kunnen we nooit voorkomen
* Door de samenstelling van onze gerechten worden deze niet aangepast om de volledige smaakbeleving te behouden.

(enkel op donderdag, vrijdagmiddag & zondag)

A la carte

Voorgerechten

Buikspek Shar Siu € 21
Carpaccio "Oaked Style" € 24
Gerookte buratta € 21
Oesters (3 stuks / 6 stuks) € 14 / € 27

Hoofdgerechten
Schelvisfilet met wilde paddenstoelen en een fine champagnesaus € 37
Zeetong met groene kruiden, kappertjes en hazelnootboter € 44
Kalfskroon met pickles, bloemkool en mosterdsausje € 37
Filet pur met bloemkool, witlof en smokey béarnaise € 42
Wagyu A5 plus met peper, shii-take en yuzu kosho € 59

Dessert
Smokey Dame Blanche € 16
Tarte Tatin "Oaked Style" € 16
Sabayon € 16
Kaasbordje € 24